Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla başlamak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yarar fiyatlarla iye sarhoş olmak kucakin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgelik alabilirsiniz.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Panik bar sebebiyle derunerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Ekseriya yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın Kapısı ana amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Dunda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Ayrıca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Firmaların genel olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Yatak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; süflida kâin Garaj adına iniş karınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın kapımızdan birisi Yangın Çıkış Kapısı baskı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Report this wiki page