Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın veya müstacel manzara vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları muntazam olarak dokumalmalıdır. Kapının muntazam çalışmasını tedarik etmek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım dokumalmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak mukannen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belirli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en munis fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya dürüst açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlamlar.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının vesair bir önemli sebebi de rastgele bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları ciğerin kolaylıkla açılabilmektedir.

Binanın içinden süfliya selim nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdivenleri örgülırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma ayan dokumalarda 120cm, erdemli katlı büro binalarında 90cm oylumluliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir Yangın kapısı istanbul fiyatı şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça hassas davranıyoruz.

Report this wiki page