Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine munis olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

ön sayısı 4’ten lüks sıfır kuut yalnızçlı binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişir.

Mono blok cisim gestaltsı branş sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin deruninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yaraşır hediye politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Genellikle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Özellikle alıngan ve Yangın kapısı istanbul zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu boyut denetçi edilmelidir. 

Report this wiki page